Duuuża tuba Chrrupiącej truskawki i Chrrupiącej maliny. To się opłaca :)

Lubisz prawdziwie pikantne przekąski? Spróbuj naszych najnowszych orzeszków z habanero i limonką.

Orzeszkowy kwartet na słono w najnowszym wydaniu ze zniżką :)

Mixit na słono! Zobacz nasze wytrawne orzeszki i chrupiące sery :)

Mixowanie nie idzie za dobrze? Coś nie działa? Spróbuj użyć innej przeglądarki, np. Edge, a my zajmiemy się naprawą. Przepraszamy!

Kolorowy puder na ciasto!

Zdrowy sposób na efektywne (i smaczne!) ozdobienie tortu, deseru czy owsianki. Wystarczą ulubione liofilizowane owoce oraz młynek do kawy lub blender.


owocowy puder czerwony na ciasto z liofilizowanych owoców Mixit

Kolorowy, owocowy puder do ciast i deserów 

Składniki na posypkę na 1 ciasto:

1 filiżanka (200 ml) ulubionych owoców liofilizowanych mixit (np. truskawka na czerwony puder, mango i physalis na żółty puder)


Wykonanie:

1. Owoce liofilizowane przesyp do blendera kielichowego lub młynka do kawy i zmiksuj na proszek.
2. Przy pomocy małego siteczka posyp ciasto, tort, deser lub owsiankę.

Smacznego! Kolorowy zawrót głowy :)


Autorką przepisu i pysznych zdjęć jest Ida z bloga Veganbanda.

Wróć do wszystkich artykułów

2 Komentarze do artykułu Kolorowy puder na ciasto!

Darek

Darek

Jest wspaniałe.

Odpowiedź
kuba

Reakce na komentář od Darek

kuba

mmniaaaaaam


Komentarz

Następne artykuły

0 Koszyk Do góry